1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Biztosítás
  4. Vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás

Vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás

SIGNAL CÉGTÁRS


Társ az üzletben

MIÉRT AJÁNLJUK A SIGNAL CÉGTÁRSAT?
A kor követelményeinek megfelelő, kedvező díjszabású csomagokat dolgoztunk ki, amelyekből Ön a saját vállalkozása kockázataira tudja szabni biztosítását.
Új biztosításunkat teljesen digitálisan, egy gyors díjkalkulációt követően megkötheti – amennyiben a szerződési feltételeknek megfelel –, és a kötvény, illetve a fedezetigazolás is rendelkezésére áll egy gombnyomással. Így vállalkozása biztosítási védelme szinte azonnal életbe lép.

 

KIKNEK AJÁNLJUK?
A SIGNAL CÉGTÁRS vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás kifejezetten a mikro-, kis- és középvállalkozások biztonságának megteremtésére ideális megoldás.
Érdemes a vállalkozás működése szempontjából a legkedvezőbb vagyon- és felelősségbiztosítást választania, ezért ajánluk a SIGNAL CÉGTÁRS biztosítást.

 

MIÉRT PONT A SIGNAL CÉGTÁRS?
✔ Három csomagból – Alap, Bővített, All Risks csomagból – tud rögtön fedezetet választani, melyekkel a legfontosabb vagyonbiztosítási kockázatokra kínálunk megoldást.
✔ A csomagokhoz kapcsolódó fedezeti palettából pedig testreszabott biztosítást állíthat össze.
✔ Legfeljebb 10 telephelyig megköthető, telephelyenként eltérő fedezetek, illetve önrészesedés választható.
✔ Gyors és egyszerű szerződéskötés, így több ideje marad más fontos döntésekre.

 

Kösse meg biztosítását pénzintézeti partnereink kirendeltségeinél! Pontos tájékoztatás, gyors ügyintézés, akciós kötési kedvezmények!
Szerződött partnereink listája elérhető: www.signal.hu 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények