1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Biztosítás
  4. EuroMester-biztosítás

EuroMester-biztosítás

Az EuroMester biztosítással kiválóan lefedhetők a kis- és középvállalkozások egyedi kockázatai.

Ezzel a termékkel kiválóan lefedhetőek azok az egyedi kockázatok, melyek a kis- és középvállalkozások széles körű tevékenységéből adódnak.
Az EUROMESTER biztosítás a kis- és középvállalkozások részére kifejlesztett, modul rendszerű biztosítás speciális többletszolgáltatásokat nyújt mind a vagyon-, mind a felelősségbiztosítás esetében.
Az Euromester Biztosítás az alábbi modulokból épül fel, amelyek segítségével tetszőlegesen kiválaszthatja vállalkozása számára a legmegfelelőbb védelmet.

 

Alapfedezet 


Biztosítás a legnagyobb károkat okozó események (tűz, robbanás, villámcsapás, stb.) ellen.

 

Kibővített fedezet 


Védelem elemi károk (vihar, jégverés, árvíz, földrengés, stb.), vezetékesvíz-károk (törés, - még ha rozsdásodás is volt a kár oka -, repedés, dugulás) és egyéb kellemetlen meglepetések (elektromos áram okozta tűz, füst és hő kiáramlása, villámcsapás másodlagos hatása, stb.) ellen.

 

Betöréses lopás és rablás elleni biztosítás 


Mi biztosan megvédjük értékeit a betörőkkel szemben, még rácsok és riasztó híján is. 
(Kártérítési limitünk a megvalósított vagyonvédelmi kategóriák szerint változik.)

 

Elektromos berendezések és számítógépek biztosítása 


Virágok helyett a monitort locsolta meg? Alkalmazottja összetörte a fénymásolót? Biztosításunk segít berendezéseinek pótlásában.

 

Üvegbiztosítás 


Nemcsak a nyílászárók üvegezésére, hanem üvegeinek fóliázására, az üvegkerámia főzőlapokra, tükrökre, valamint bútorok, képek, akváriumok, cégtáblák üvegezéseire is kiterjedhet kockázatviselésünk.

 

Küldöttrablás biztosítás 


Többé nem kell aggódnia, amikor alkalmazottja a napi bevétellel zárás után elindul a postára.

 

Üzemszünet-biztosítás 


Egy tűz vagy robbanás káreseménykor nemcsak vagyontárgyaiban eshet kár, de sajnos vállalkozásának üzemmenete is szünetelhet: mi ilyenkor is Ön mellett vagyunk és megtérítjük az elmaradt nyereségét.

 

Szállítmánybiztosítás 


Vállalkozásának árukészletét mind szállítás (baleset, tűz, robbanás, villámcsapás, egyéb elemi csapások, rablás vagy lopás), mind ki- és berakodás közben is érheti baj, de csak akkor, ha Ön nem kötött szállítmánybiztosítást.

 

Felelősségbiztosítások 


Sajnos, nemcsak Önt érheti kár: tevékenységével másoknak (ügyfeleinek, bérlőjének, bérbeadójának, munkavállalójának, stb.) is okozhat akár személyi sérüléses, akár vagyoni kárt. Épületének lecsúszott cserepe, a hótól le nem takarított járdája vagy az Önnél szakmai gyakorlaton résztvevő tanulók egyaránt több milliós kárt is okozhatnak. Lehet, hogy a kárért Ön a felelős: de mi fizetünk!

 

További információért kattintson ide!

 

A részletekért kérjük, forduljon bizalommal kirendeltségeinkhez!

Hirdetmények