1. Kezdőlap
 2. Vállalatok
 3. Hitelek
 4. AGRÁR HITELEK
 5. TAKARÉK TERMŐFÖLD VÁSÁRLÁSI KÖLCSÖN

TAKARÉK TERMŐFÖLD VÁSÁRLÁSI KÖLCSÖN

A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet által a „Földet a gazdáknak!” elnevezésű Program keretében árverés útján értékesített vagy az árveréssel érintett földrészletre vonatkozóan fennálló elővásárlási jog gyakorlásával megvásárolt 3 hektár feletti állami tulajdonú földrészletek vételéhez kedvező feltételekkel biztosítunk hosszú lejáratú kölcsönt. 


Amennyiben Ön helyben lakó, földművesnek minősülő, magyar állampolgárságú természetes személy (őstermelő, egyéni vállalkozó, családi gazdaság) gyors hitelhez jutási lehetőséget kínálunk kedvező kondíciókkal, rugalmas törlesztési feltételekkel.

 

Milyen célokra vehető igénybe?

 

 • földművesek részére termőföld nyilvános árveréssel történő eladása esetére nyújtandó termőföld vásárlás finanszírozása
   
   

Kik vehetik igénybe?

 

 • 1 éves gazdálkodói múlttal (minimum 1 lezárt üzleti év) rendelkező földműves (egyéni vállalkozó, őstermelő)
   
   

Mekkora az igényelhető hitelösszeg?

 

 • a termőföld aukciós kikiáltási árának maximum 120 %-a lehet  
   
   

Saját erő mértéke: minimum az árverésen kialakult végső vételár 20 %-a

 

 

Milyen futamidővel igényelhető?

 

 • minimum 2 -  maximum 20 év  
   
   

Milyen hitelfedezet szükséges?

 

 • Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány 80%-os készfizető kezességvállalása
 • ingatlan fedezet felhatalmazó levél  más pénzintézetnél vezetett számlára
   
   

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Takarék Termőföld Vásárlási Kölcsön igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a Vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű Hirdetményben. A Takarék Termőföld Vásárlási kölcsön kizárólag a Fontos tudnivalók menüpontjában feltüntetett Takarék Csoport-tagok értékesítési hálózatában érhető el.

Hirdetmények