1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Megtakarítások
  4. TAKARÉK LAKOSSÁGI LEKÖTÖTT BETÉT

TAKARÉK LAKOSSÁGI LEKÖTÖTT BETÉT

PLUSZ ERŐSÍTÉS AZ ÉLMÉNYEKKEL TELI MINDENNAPOKHOZ

Válasszon fix kamatozású lekötött betétet egyszeri vagy folyamatos lekötéssel számláján lévő megtakarításához.

 

A betétlekötés feltétele, hogy rendelkezzen a Takarék Csoport azon tagjánál lakossági fizetési számlával, ahol a betétlekötést – a számláján elérhető összeg erejéig – kezdeményezi (1).

 

Választható Futamidők:

HUF, EUR, USD és GBP devizanemben is:

  • 1, 2, 3, 6 és 12 hónap

 

 

A betétlekötés előnyei:

 

  • Fix kamatozás, az összeg függvényében eltérő mértékű kamatláb mellett (2).
  • A fizetési számla devizanemétől függően HUF, EUR, USD és GBP devizanemben is elérhető.

 

 

Betétlekötési módok:

 

  • Egyszeri lekötés

A lekötni kívánt összeg az Ön által választott futamidőre kerül lekötésre, majd a lejárat napján mind a tőke, mind pedig a kamat, a kapcsolódó fizetési számlán kerül jóváírásra.

 

  • Folyamatos (rulírozó) lekötés (3)       

A futamidő végén, a betét automatikusan újra – a kamattal növelt összeggel, vagy anélkül - lekötésre kerül.

 

 

Kamatszámítás módja:

Kamat = Tőke x kamat% x naptári napok száma / 365 nap x 100

 

 

(1) A lekötéskor elhelyezhető minimális és maximális betétösszeg a hatályos vonatkozó hirdetményben kerül meghatározásra

(2) Futamidő alatt nincs lehetőség a lekötött betét összegének emelésére, vagy – teljes megszüntetése nélkül történő - csökkentésére (részfeltörésre). A lekötött betét összegének csökkentése lejárat előtt kizárólag a betét teljes megszüntetésével (feltörésével) lehetséges.

(3) Ügyfél által opcionálisan választható, hogy a betét lejáratakor, a lekötött betét tőkeösszege a kamattal növelten kerüljön ismételten lekötésre vagy csak a tőke kerüljön ismételten lekötésre, a kamat pedig a kapcsolódó bankszámlára kerüljön átvezetésre.

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű. A további feltételeket és a betéti szerződés részleteit a „Takarék Csoport Lakossági Betéti termékek Hirdetménye”, valamint az „Alaphirdetmény fizetési számlákra és betétekre vonatkozóan”, a  „Takarék Csoport Pénzügyi Szolgáltatási Üzletszabályzat”-a és a „Takarék Csoport Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek Általános Szerződési Feltételei” tartalmazzák.

 

A Takarék fizetési számlák és lekötött betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

Hirdetmények