1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Számlavezetés
 4. Bankszámla
 5. TAKARÉK LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA+

TAKARÉK LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA+

Takarék Lakossági Bankszámla+

Ha szüksége van egy teljes értékű, kedvező havidíjért elérhető bankszámlára - jövedelem jóváírási kötelezettség nélkül -, úgy Önnek ajánljuk a Takarék Lakossági Bankszámla+ termékünket.

 

 

A Takarék Lakossági Bankszámla+ 0-Ft-os díjú szolgáltatásai:

 • Bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
 • NetBank szolgáltatásokhoz való hozzáférés

 

 

A Takarék Lakossági Bankszámla+-t valamennyi korosztály számára ajánljuk:

 

 • Csemete kedvezmény:

 

Ha szeretne 14 év alatti gyermekének már kiskorától zsebpénzre gyűjteni, korszerű módon zsebpénzt biztosítani, illetve már gyermekkorban a pénzügyekben is önállóságot adni számára (1), nyisson részére Takarék Lakossági Bankszámla+ számlát Csemete számlavezetési díjkedvezménnyel.

 

Számlavezetési havi díj Takarék Családi Kedvezmény igénybevétele és feltételek teljesítése esetén:  0 Ft Számlavezetési havi díj Takarék Családi Kedvezmény igénybevétele nélkül vagy a feltételek teljesítése hiányában: 50 Ft

 

 • Ifjúsági kedvezmények:

14 év felett 18 éves korig, illetve 18 év felett 26 éves korig ajánljuk a Takarék Lakossági Bankszámla+-t Ifjúsági I., illetve Takarék Lakossági Bankszámla+-t Ifjúsági II. kedvezménnyel, így gyermek- és fiatalkorban is kedvező számlavezetési díj mellett vezethet nálunk bankszámlát.

 

14-18 éves kor között

 

     
Számlavezetési havi díj Takarék Családi Kedvezmény igénybevétele és a feltételek teljesítése esetén:  0 Ft Számlavezetési havi díj Takarék Családi Kedvezmény igénybevétele nélkül vagy a feltételek teljesítése hiányában: 50 Ft

18 – 26 éves kor között

 

     
Számlavezetési havi díj:  200 Ft    

 

 

 • 60+ kedvezmény:

 

Amennyiben elmúlt 60 éves szintén számlavezetési díjkedvezményben részesítjük.

 

Számlavezetési havi díj elektronikus és postai kivonatküldéssel egyaránt:  400 Ft

 

 

 • Hitel kedvezmény:

 

Számlavezetés díjkedvezményt biztosítunk abban az esetben is, ha a 18 év feletti Számlatulajdonos/Társtulajdonos ügyfelünk adósként vagy adóstársként a Hitelintézettől felvett élő folyószámlahitellel, személyi kölcsönnel vagy jelzáloghitellel rendelkezik és azt a bankszámlájáról törleszti.

 

Számlavezetési havi díj elektronikus és postai kivonatküldéssel egyaránt:  200 Ft

 
 

 

 

 

További szolgáltatások:

 

 • Az egész világon - a VISA vagy a Mastercard kártyatársaság logójával ellátott helyeken - biztonságosan vásárolhat és pénzt vehet fel bankkártyájával, melyről az SMS szolgáltatásnak köszönhetően azonnal értesülhet.
 • Megtakarításait lekötött betétben helyezheti el.
 • A forint bankszámlája mellett ajánljuk Takarék Lakossági Bankszámla+ Deviza számlánkat EUR, CHF, GBP vagy USD devizanemben is.

 

 

(1) A Számlatulajdonos 14. életévének betöltéséig a bankszámla felett fiókban, kizárólag törvényes képviselője rendelkezhet.

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket és feltételeket, valamint a bankszámlák számlavezetési és tranzakciós díjaira vonatkozó információkat a Takarék Csoport Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek Általános Szerződési Feltételei, a számlához igényelhető bankkártya és elektronikus szolgáltatások részletes feltételeit a vonatkozó mindenkor hatályos általános szerződési feltételek, a lakossági bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról szóló Hirdetmény és annak mellékletei, valamint a teljesítési rend tartalmazzák, amelyek elérhetőek a szövetkezeti hitelintézetek  értékesítésre kijelölt fiókjaiban, illetve a www.takarekcsoport.hu honlapon.

 

A honlapon szereplő Lakossági Bankszámla termékek kizárólag a www.takarekcsoport.hu/maganszemelyek/fontos-tudnivalok weboldalon feltüntetett Takarékcsoport tagok értékesítési hálózatában érhetőek el.

 

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

Hirdetmények