1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Öngondoskodás
  4. Prémium Egészségpénztár

Prémium Egészségpénztár

Az egészségügyi kiadásokon kívül már családja kiadásait is csökkentheti!

Prémiummal jó!

 

A PRÉMIUM Egészségpénztár taglétszáma közel 200 000 fő. Mindez nem véletlen!

 

A Takarék stratégiai partnereként 2015. szeptembere óta mintegy 650 Takarék fiókban van lehetőség arra, hogy a Takarék ügyfelei beléphessenek a helyszínen a pénztárba és így csökkenthessék saját, és családjuk kiadásait.

 

Milyen kiadásokat számolhat el?

Az egészségügyi kiadásokon kívül már családja kiadásait is csökkentheti!

 

Hiszen a fogorvos, a magánorvos, a gyógyszer, a szemüveg, és az egyéb egészségügyi kiadások mellett a Családi Kassza szolgáltatásoknak köszönhetően gyermeke iskoláztatási kiadásait (tankönyv, taneszköz, gyerekruházat), egyetemi vagy főiskolai hallgató tandíját, kollégiumi elhelyezésének díját, az idősgondozás költségét, sőt lakáshitele törlesztő részletét is elszámolhatja egészségszámlája terhére.

 

Mennyivel jár jobban?

Az adókedvezménynek köszönhetően akár évi 150 ezer Ft-tal!
Egy átlagos család 750 ezer Ft biztos kiadást számolhat el személyenként egészségszámlája terhére. Mindezzel akár évi 150 ezer Ft-ot is spórolhat, hiszen minden egyénileg befizetett forint után 20% adókedvezmény jár, évi max. 150 ezer Ft-ig, az szja-előleg erejéig.

 

Mit nyújt még a prémium?

Segítséget a bajban háromfajta egészségbiztosítással.
A Védőháló szolgáltatáscsomag 23-féle kritikus betegség esetén segít fedezni az egészségügyi kezelés költségét, 600 ezer Ft-ig. A Várólista biztosítás 10 munkanapon belül biztosítja CT vagy MRI vizsgálatok megszervezését, és ezek költségét évente 150 ezer Ft-ig átvállalja. Az egynapos sebészeti ellátás keretében pedig orvosilag indokolt esetben évi 300 ezer Ft-ig végeztethetnek el műtéteket tagjaink, magánellátásban. 
A szolgáltatáscsomag díját minden tagunktól automatikusan vonjuk negyedévente (255 Ft). A Várólista és az egynapos sebészeti ellátás igénybevétele 2 hónapos várakozási időhöz kötött.

 

Sőt, tagként lesz egy védőangyala is!


Védőangyal programunk segít, hogy megőrizhesse egészségét, legyen szó a minőségi és megfizethető szolgáltatások megszervezéséről vagy szerencsés esetben a megelőzésről. 
MIÉRT JÓ EZ ÖNNEK? Mert VÉDŐANGYALA FIGYEL, FIGYELMEZET, és ott SEGÍT, ahol szükség van rá.

 

Alacsony díjak

Kedvező működési költség, egészségkártya évi 600 Ft-ért! 
Az egészségszámla fenntartási kiadásait a működési elvonás fedezi, amely évi 120 ezer Ft-ig 6,5%, 120 ezer Ft felett 4,5 %. A piacvezető pénztárak gyakorlata alapján minden tagunknak egészségkártyát bocsátunk ki, mellyel egészségszámlájuk terhére fizethetnek gyógyszertárakban és más szolgáltatóinknál. A kártya 3 évig érvényes, díja évi 600 Ft, összesen 1800 Ft.

 

Prémiummal egyszerű!

Felesleges ügyintézés nélkül, számos kényelmi szolgáltatással! 
A kényelmi szolgáltatásoknak köszönhetően kényelmesen intézheti ügyeit. Az ügyfélszolgálatot akár chaten is eléri, sőt visszahívást is kérhet! A befizetések az átutalás mellett teljesíthetőek bankkártyával és mobilon is, az aktuális egyenleg pedig bármikor nyomon követhető az Ügyfélportálon, valamint mobil applikáción is. 

 

A tájékoztatás nem teljes körű. További információkért keresse fel a Hungária Takarék kirendeltségeit

Hirdetmények