PayPass Karóra

Elég egy érintés... Fizess az óráddal! Válassz órát, fizess csuklóból!

Kedvesedet órákon át kényezteted? A fizetés más pálya! Csináld gyorsan, kényelmesen a MasterCard® PayPass™ óráddal! Válassz a 6 féle chip-kártyával felturbózott karórából, elég egy érintés és már fizettél is – 5.000 Ft alatt aláírás és PIN-kód nélkül, mégis biztonságosan, számtalan elfogadóhelyen.

 

Ha sikerült megtalálnod a hozzád legjobban illő Karórát, nincs más dolgod mint bemenni a legközelebbi TakarékPontba és kiválasztani a számodra megfelelő számlacsomagot.

 

Bankkártyaként működő Karóra!

 

A magyar piacon elsőként egyedi karórát is használhatsz fizetésre!

 

A MasterCard® PayPass™ egy olyan innovatív fizetési technológia, amelyet a kisebb összegű vásárlások gyors lebonyolítására fejlesztettek ki. Ezen innovatív kártyatechnológiát a MasterCard® Worldwide 2002-ben vezette be, amely gyors és biztonságos alternatívát nyújt a kisösszegű készpénzes vásárlások helyettesítésére.

 

Korábban Magyarországon csak a PayPass™ technológiával ellátott bankkártyák voltak forgalomban, azonban 2010. novemberétől elsőként válnak elérhetővé a TakarékPont fiókokban a PayPass™ technológiával ellátott chipes karórák.

 

PayPass™ elfogadás legfőbb előnyei:

 

  • Biztonságérzetet nyújt (a órát nem kell átadni a kereskedőnek).
  • Praktikus, kényelmes és mindig kéznél van.
  • Nincs a pénztárnál hosszú várakozás.
  • Nem kell aggódnod, hogy van-e nálad készpénz.
  • Ha az órádat mindig magaddal hordod, a pénzed sem hagyod otthon.


Fizess érintés nélkül!

 

Hogyan?

 

A PayPass™ Karóra kapcsolódhat az összes TakarékPont számlacsomaghoz, és meglévő ügyfélként is igényelheted. Nem kell mást tenned, mint kiválasztanod a Hozzád legközelebb eső TakarékPontot, megadnod a neved, telefonszámodat, email címedet és mi visszahívunk!

 

Hol?

 

A kedvenc kávézódban, könyvesboltodban, éttermedben, ruhaüzletedben még nem tudsz MasterCard® PayPass™Bankkártyával / Karórával / TaPassz-szal fizetni?
Írd meg nekünk az üzlet pontos címét és mi rajta leszünk, hogy minél előbb fizethess PayPass™-szal ott is.

 

Kattints a "Tovább" gombra!

Hirdetmények