1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Számlavezetés
  4. Bankkártyák
  5. Maestro Ifjúsági bankkártya

Maestro Ifjúsági bankkártya

Hogyan legyél a legmenőbb? Tűnj ki a tömegből, villants elsőként a kártyáddal!

Miért érdemes folyószámládhoz bankkártyát igényelned?

 

  • Mert bankkártyáinkkal kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz minden olyan belföldi és külföldi kereskedelmi elfogadóhelyen, ahol a kártyádon szereplő logó az üzlet bejáratán is megtalálható.
  • Mert bármikor készpénzt vehetsz fel Magyarországon és világszerte több tízezer a kártyádon szereplő logóval ellátott bankjegykiadó automatából, valamint bankfiókban és postahivatalban és az összes TakarékPont kirendeltségen.
  • Mert így mindig csak az éppen szükséges pénzmennyiséget kell felvenned, miközben a többi pénzed tovább kamatozik a bankszámládon. 
  • Mert bankkártyáddal könnyedén feltöltheted mobiltelefonod egyenlegét közel 1.000 takarékszövetkezeti integrációs ATM berendezésnél.
  • Mert kártyatranzakcióidról azonnal SMS-ben tájékoztatást kérhetsz, így pénzmozgásodat naprakészen követni tudod.


Maestro Ijfúsági bankkártya

A TakarékPont Ifjúsági bankkártyát azoknak a 14 és 18 év közötti fiataloknak ajánljuk, akik szeretnének kitűnni, és szívesen vásárolnak bankkártyával vagy vesznek fel készpénzt bankkártyáról.

 

Országszerte közel 1.000 ATM áll rendelkezésedre, ahonnan kedvező díjakkal vehetsz fel készpénzt, valamint a kártyával bármikor feltöltheted mobilod az ATM-en keresztül is.

 

A kártyával bárhol a világon - a Maestro logóval ellátott helyeken - biztonságosan fizethetsz.

 

Hogyan legyél a legmenőbb? Tűnj ki a tömegből a kártyáddal! Igényeld most a legújabb bankkártyát a TakarékPontokban.

 

TakarékPont bankkártyák kondíciói


A vonatkozó kondíciók, díjak és egyéb feltételek megtalálhatók a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet mindenkor hatályos vonatkozó Hirdetményeiben, az Általános Szerződési Feltételekben és az Üzletszabályzatában.

 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények